Direct een rioleringsbedrijf nodig in Veghel?Bel 085 106 1084Of vul het formulier in

Werkzaam in Veghel, hoofdvestiging Amstelveen
Hulp bij rioolluchtproblemenRedactie, 31 januari 2024
Als ervaren rioleringsbedrijf, helpen wij u zo van uw rioolstank af in Veghel!

Indien er in uw huis een onaangename rioolgeur hangt, kan dit duiden op problemen met uw rioolleidingen. Wanneer u begint met het controleren van de afvoeren of sifons, kunt u kijken of er sprake is van een verstopping. Door de sifons schoon te maken, kunt u mogelijk de geur laten verdwijnen. Als de geur echter aanhoudt, kan er sprake zijn van een lek in het rioolstelsel.

Het is aan te bevelen om direct een deskundig rioleringsbedrijf te contacteren om het probleem te lokaliseren en te verhelpen, om verdere schade te voorkomen. Ze zijn goed opgeleid, hebben veel praktijkervaring en beschikken over de benodigde middelen om de klus veilig en efficiënt te klaren. U hoeft zich geen zorgen te maken, het probleem wordt voor u opgelost zonder dat u zelf iets hoeft te doen.

Wat leidt tot de onaangename geur in uw rioolleidingen?

Bij stankoverlast in uw woning kunt u te maken hebben met verschillende oorzaken, waar een rioleur meestal onderscheid maakt tussen permanente en tijdelijke stankoverlast. Mogelijke factoren die kunnen bijdragen aan rioollucht in uw woning zijn:De riolering in je woning kan beschadigt of verzakt zijn door werkzaamheden. Het kan ook zijn dat de riolering verkeerd aangelegd is. Hierdoor kunnen er scheuren ontstaan in de riolering waardoor rioollucht in je huis kan komen.

Verstopping in de afvoeren als mogelijke oorsprong

Een verstopping in leidingen of afvoerputjes is een veelvoorkomend probleem dat kan leiden tot een onaangename rioollucht in uw huis. Een verstopte leiding kan ervoor zorgen dat het water niet goed afgevoerd wordt uit uw doucheputje of vaatwasser. Hierdoor kunnen onaangename geuren in uw huis blijven hangen omdat het water niet goed wordt afgevoerd.

Het kan ook voorkomen dat niet een leiding maar het riool zelf geblokkeerd is. Vraag in dat geval je buren of zij ook last hebben van een verstopte afvoer. Indien dit zo is, kunt u contact opnemen met uw gemeente voor verdere assistentie.

Is er mogelijk een lek in uw leidingsysteem geconstateerd?

Bij een lek in uw afvoer kan verontreinigd water en de bijbehorende onaangename geur uw woning binnenkomen. Dit kan leiden tot overlast door geur en uiteindelijk tot schade door water. Het is daarom van groot belang om een ​​gespecialiseerd rioleringsbedrijf in te schakelen om toekomstige schade te voorkomen.

Zorg ervoor dat uw afvoer op een goede manier kan ontluchten

Het is van cruciaal belang dat uw afvoer goed geventileerd wordt. Vaak wordt dit gedaan via een pijp die uitkomt op het dak van uw woning. Indien deze pijp niet goed is aangesloten of verstopt raakt, kan de geur van het riool uw woning infiltreren.

Gebruik de afvoerpijp op tijd om rioollucht te voorkomen

Het waterslot, dat ook bekend staat als stankslot of sifon, voorkomt dat de rioollucht via de wc-afvoer uw woning binnendringt. Wanneer een afvoer gedurende lange tijd niet wordt gebruikt, kan het waterslot uitdrogen, waardoor de rioollucht onbelemmerd uw woning kan binnenkomen. Als u wilt voorkomen dat dit gebeurt, is het aan te raden om geregeld water door de afvoeren te laten stromen.

Tips om stankoverlast in uw woning te voorkomen

Verschillende factoren kunnen leiden tot een onaangename geur in uw woning. Het komt regelmatig voor dat verstoppingen optreden als gevolg van etensresten, zeepresten of aangekoekt vuil. Het schoonmaken van uw afvoerputjes op regelmatige basis kan helpen bij het voorkomen van verstoppingen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1084

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over J.G. Riooltechniek

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of een verstopte regenwaterafvoer, wij staan paraat om deze problemen op te lossen. Dankzij onze vakmannen met jarenlange ervaring, kunnen we moeiteloos elke type leiding, afvoer en riool ontstoppen.


Logo van VCA
VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!